Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Schleich 42386 Farm World -eläinsarja*

Schleich 42386 Farm World -eläinsarja

 

Tämä sarja sisältää viisi maatilan eläintä: kirjavan vasikan, kissan, bordercollien, hanhen ja mustang-varsan. Kaikki Schleich-hahmot on muotoiltu yksityiskohtaisesti ja maalattu huolellisesti käsin.

 

Tämä sarja sisältää viisi maatilan eläintä: kirjavan vasikan, kissan, bordercollien, hanhen ja mustang-varsan. Maatilalla on syntynyt kirjava vasikka ja mustang-varsa. Ne seisovat vielä hieman huterasti mutta sipsuttelevat jo reippaasti pihalla. Hanhi tervehtii innokkaasti kaakattamalla ja bordercollie nuuhkii tulijoita iloisesti. Kissa puolestaan tarkkailee maatilan rauhallista elämää mukavasti aurinkoisesta mielipaikastaan. Kaikki Schleich-hahmot on muotoiltu yksityiskohtaisesti ja maalattu huolellisesti käsin.

Sisältö

1 x kirjava vasikka, 1 x kissa, 1 x bordercollie, 1 x hanhi, 1 x mustang-varsa

 

Hauska fakta

Bordercollieita pidetään kaikista älykkäimpinä koirina – jopa älykkäämpinä kuin saksanpaimenkoiria ja villakoiria.

Hinta:22.90 €

Suosittelemme myös

Schleich 13813 Haflinginhevonen, ori*

_product-images_13813.jpg&width=280&height=500
Haflinginhevonen, ori
Haflinginhevonen on vuoristohevonen Alpeilta, Etelä-Tirolin alueelta. Rotu on saanut nimensä Haflingin vuoristokylän mukaan. Italiaksi alue on Avelengo, joten paikalliset puhuvat haflinginhevosista myös Avelengon hevosina.
 
Haflinginhevoset ovat kotoisin pikkuruisesta alppikylästä..
Hinta: 9.90 €

Schleich 13836 Kissa

_product-images_13836.jpg&width=280&height=500
Schleich 13836 Kissa
 
Kissat hahmottavat etäisyyksiä kuononsa pitkien tuntokarvojen avulla. Niiden avulla ne selvittävät, mahtuvatko ne tietystä kolosta vai ovatko ne kenties liian suuria tai paksuja. Mitä vanhempia kissat ovat, sitä pidemmät niiden tuntokarvat ovat. Tämä johtuu siitä, että iän myötä..
Hinta: 5.40 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »