Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

LPS käytetyt figuurit

Tässä tuoteryhmässä myymme käytössä ja leikeissä olleita Littlest pet shop -figuureja. Figuurit on lajiteltu kuntonsa perusteella kahteen kategoriaan:

(1) Siisti: figuuri on siistissä käytetyssä kunnossa. Joitain pieniä käytön jälkiä saattaa olla näkyvissä, muttei mitään suurempia.

(2) Reppana: figuuri on ollut kovassa käytössä ja käytönjälki näkyy. Reppanalla saattaa olla viiruja, naarmuja, värjäytymiä tai kaularuostetta, mutta on kuitenkin ehjä ja toimiva.


Pyrimme parhaamme mukaan tarkistamaan että myymämme figuurit ovat aitoja. Väärennöksiä valmistetaan erityisesti kalliimmista LPS-malleista (esim. seisovat kissat ja mäyräkoirat). Tämän takia tuotekuvauksissa on kalliimpien figuurien osalta kuvat myös niiden kaulaliitoksista ja pohjasta, joista tuotteen aitoutta voi parhaiten arvioida.

Suurin osa LPS-figuureista on alle 3cm leveitä ja ne voidaan toimittaa siten kirjeenä. Yli 3cm paksut pakettilähetyksen vaativat figuurit on merkitty tähdellä (*). Verkkokauppaohjelma ottaa automaattisesti huomioon figuurin koon ja laskee tilaukselle oikean toimitusmaksun.

Kaikki myymämme käytetyt LPS-figuurit ovat yksittäiskappaleita ja tuotekuvat on otettu juuri kyseisestä myynnissä olevasta figuurista.

Sivu 1 / 3   Tuotteita yhteensä 140 kpl
123