Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Toimitustavat ja -maksut

Poikkeus toimitustavoissa:

Postin ma 11.11.2019 alkaneen lakon vuoksi kirjetoimitus ei ole toistaiseksi käytössä. Myös postipakettien kulussa saattaa esiintyä viivästyksiä, joten suosittelemme valitsemaan lakon ajan toimitustavaksi DB Schenker Noutopistepaketin, Matkahuollon lähipaketin tai Ärräpaketin.

Toimitukset postitetaan pehmustetussa kirjekuoressa tai pahvilaatikossa. Tilaukset Suomeen toimittaa joko Posti, DB Schenker, Matkahuolto tai R-kioski asiakaan valinnan mukaan. Verkkokauppaohjelma laskee tilauksesi koon ja laskee automaattisesti sille kuuluvan toimitusmaksun.

 • Alle 3cm paksut lähetykset voidaan toimittaa kirjeenä Postin välityksellä. Tällöin toimituskulut riippuvat lähetyksen painosta. Toimitus tapahtuu pehmustetussa kirjekuoressa tai pahvisessa postituskotelossa. Lähetykselle ei saa seurantakoodia, eikä sitä voi siten seurata. Verkkokauppaohjelma laskee tilauksesi painon ja lähetyksen paksuuden ja antaa automaattisesti sille kuuluvan toimitusmaksun.

Kirjeen paino korkeintaan / Toimitusmaksu

   • 50g / 1,60€
   • 250g / 3,20€
   • 1000g / 6,40€
 • Yli 3cm paksut lähetykset toimitetaan pakettina joko Postin, DB Schenkerin tai Matkahuollon välityksellä tai Ärräpakettina.

Toimitustapa / Toimitusmaksu

   • Postipaketti / 5,90€
   • DB Schenker Noutopistepaketti / 4,95€
   • Matkahuolto Lähipaketti / 5,90€
   • Ärräpaketti / 5,90€


 • Toimitusmaksua ei peritä, kun lähetyksen bruttoarvo on vähintään 100 €.


Toimitusaika vaihtelee asiakkaan valitseman maksu- ja toimitustavan mukaan. Lähetämme tilauksen yleensä kahden arkipäivän sisällä maksun saapumisesta tilillemme. Ilmoitamme tilauksen lähettämisestä sähköpostitse. Kirjeet kulkevat postin arvion mukaan perille yleensä noin neljässä arkipäivässä niiden lähettämisestä. Postipaketit kulkevat lähimpään postitoimistoon yleensä noin 1-2 arkipäivässä ja niiden etenemistä voi seurata lähetystunnuksella. DB Schenker Noutopistepaketti kulkee DB Schenker noutopisteelle (esim. R-kioskit ja K-Marketit) yleensä 1-3 päivässä ja niiden etenemistä voi seurata lähetystunnuksella. Matkahuollon Lähipaketti kulkee lähimpään Matkahuollon pakettipisteeseen yleensä 1-3 arkivuorokauden kuluessa ja lähetyksen kulkua voi seurata lähetystunnuksella. Ärräpaketti toimitetaan lähimpään R-kioskiin 2–5 arkipäivän kuluessa. Ärräpaketin etenemistä voi seurata lähetystunnuksen avulla. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupan etusivulla.